Intropris

Bevidstheds dagbog

Original price was: 250.00 kr..Current price is: 199.00 kr..

Bevidstheds dagbogen er et kraftfuldt redskab til dig der dagligt vil skabe en større indre bevidsthed og fremme din personlige udvikling. Selv har jeg skrevet dagbog siden jeg var 8 år gammel. Jeg har gennem årene mærket en stor og positiv selvudviklings effekt ved dagligt at skrive mine tanker og følelser ned. Noget jeg hjertens gerne vil bringe videre. Jeg har lavet bogen simpel og overskuelig, da det er mit ønske at det også bliver en del af din selvkærlige og daglige rutine, så du over tid kan mærke den store effekt. 

Sådan kommer du igang med bogen: 

Start med at mærke ind i og markere dagens energi fra 1-5. Du kan efterfølgende spørge dig selv: “Hvorfor er dagens energi fx 3?” Og skriv det efterfølgende under punktet: Hvad fylder i mig i dag?

Mærk efterfølgende ind i hvad du er taknemmelig for i dag. At have fokus på taknemmelighed kan være med til at give dig glæde, optimisme og et mere positivitet livssyn.

Skriv dernæst en positiv bekræftelse. Fx: “Jeg er modig.” Eller: “Jeg er tillidsfuld.” En positiv bekræftelse kan være med til at styrke dig, din selvtillid og dit selvværd.

Til slut kan du trække et orakel- eller englekort og bede om dagens budskab. Træk kun kort når du har noget på hjerte og det giver mening for dig.

– Der er til 183 dage
– Alle sider er ens
– Plads til selv at skrive datoen
– Kan bruges enten morgen eller aften

Har du spørgsmål til bevidstheds dagbogen er du altid velkommen til at kontakte dig. Jeg håber, du får mindst lige så meget glæde af den, som jeg selv har.