Reiki healing

Reiki healing er en 2500 år gammel healingsform. Reiki betyder på japansk, universal (Rei) livsenergi (Ki). Den universale livsenergi hjælper kroppen med at forstærke den selvhelende kraft som vi besidder. Behandleren er en kanal for energien og fører denne ind i kroppen på klienten, hvorefter energien finder ubalancer og begynder at afbalancere disse.

Priser
6
0 min. reiki healing: 900 kr.
60 min. fjernhealing: 700 kr.
80 min. reiki healing + clairvoyance: 1650 kr.
90 min. reiki healing + clairvoyance + din egen unikke blandet roll-on med økologiske æteriske olier i: 1800 kr. 

Aflysningsfristen på en session er 24 timer inden sessionen starter. Ved afbud senere betales det fulde beløb.

Du kan booke en reiki healing ved at sende en besked til: 28742184

Dette gør Reiki Healing bl.a.:

  • Skaber balance mellem krop, sind og sjæl
  • Renser kroppen for unødvendige affaldsstoffer
  • Styrker immunforsvaret
  • Fjerner både psykiske og fysiske blokeringer
  • Styrker kroppens naturlige helbredelse
  • Virker både legemeligt og emotionelt

Det siger andre om reiki healing

Sådan foregår en healing

En healings-session foregår på den måde, at vi først taler om, hvilke emner du godt kunne tænke dig at få hjælp til at arbejde med. Det kan være alt fra fysiske problemer til udfordrende følelsesmæssige situationer, som stress og sorg som har sat sig i din krop og nu skaber blokeringer i din nuværende livssituation, så du ikke kan udleve dit fulde potentiale.

Selve healingen foregår på en briks, hvor du ligger behageligt, fuldt påklædt og med et tæppe over dig, hvis du ønsker det. Healing er en meget blid, mild og kærlig form for behandling. Healeren lægger sine hænder på din krop, der hvor healeren kan mærke, at der er brug for det. Derefter vil der strømme healende energi gennem healerens hænder til din krop.

Efter behandlingen

Reaktionerne på en reiki healing kan være meget forskellige. Mange oplever træthed efter en behandling og andre føler straks en fornyet energi. En anbefaling er dog at du ikke har en aftale lige efter en behandling, men at du har tid til dig selv, så både din krop og dit sind kan komme til sig selv igen. Det er meget vigtigt at du efter en healing sørger for at få drukket rigeligt med vand da dit system udrenser efter healingen.

Fjernhealing

Fjernhealing fungerer på samme måde som en reiki healing. Den eneste forskel er blot at vi ikke er fysisk sammen. Du kan altså få healet på de samme psykiske og fysiske blokering, som hvis vi var fysisk sammen.

Når du bestiller din fjernhealing, aftaler vi et tidspunkt som passer dig godt at modtage fjernhealingen på. Herefter bliver energipakken med healing sendt til dig på det aftalte tidspunkt. Fjernhealing er meget effektiv, hvis du fx står og skal til en jobsamtale, eksamen, holde et oplæg, mangler energi i din hverdag eller skal præstere på den ene eller anden måde.

Derudover tilbyder jeg også gruppehealing, hvis du og din familie, venner eller kollegaer har brug for at få sendt healing afsted til jer alle på en gang. Herved aftaler vi en individuel pris alt afhængig af, hvor mange I er.

Reiki Healing kursus

Kunne du tænke dig at skabe mere ro og balance i dig selv og andre? Alle kan lære at heale med Reiki energien…

Clairvoyance

I en clairvoyance session hos mig vil du få indsigt omkring hvad der fylder hos dig nu, dine potentialer og…

Gruppeforløb

I mit spirituelle netværk bliver du en del af et fællesskab med ligesindede som også er nysgerrig på spiritualitet…