Reiki healing kursus

Reiki 1 kurset er for dig der gerne vil lære at heale dig selv og andre.

Kunne du tænke dig at hjælpe dig selv, når du oplever ubalance i dit system?
Kunne du tænke dig at hjælpe andre, når de fx mærker uro i kroppen og sindet?
Kunne du tænke dig at lære mere om energisystemet og få øget din egen energi?

Så er modul 1 af Reiki healinguddannelsen uden tvivl noget for dig.

Reiki healing kursus 1 afholdes igen den 29. august kl. 15-19.30 og den 30. august kl. 15-19.30 – 3 pladser tilbage! 

På de to kursusdage vil du lære om reiki-historien, teorien om brug af teknikken samt træne og øve teknikken en masse med dine medkursister. Du vil lære at åbne godt op for din egen energi, forbedre din intuition og styrke din selvindsigt og selvforståelse.

Reiki healing kursus

Du behøver ingen forudsætninger for at
lære Reiki. Reiki er et rigtig godt redskab til din egen selvudvikling og til at hjælpe andre mennesker omkring dig.

På kurset får du materiale med information om forskellige håndpositioner til healings behandlinger af andre og forskellige øvelser til selvhealing.

Kurset afsluttes med at du får et diplom for at have gennemført Reiki 1 modulet. Efter kurset kan du opleve at dit system renser ud, da vi på kurset sætter gang i en udrensningsproces af de mønstre og overbevisninger, der ikke gavner dig længere. Dette er en vigtig del af processen og på ingen måde dårligt, da det blot er et skridt i den rigtige retning af din personlige udvikling.

Reiki healing uddannelsen består af 3 moduler. Det er ikke et krav at tage alle 3 moduler for at gøre brug af reiki healingen. Du kan sagtens løbende bygge på i dit eget tempo. Reiki 2 og Reiki 3 uddannelsen udbydes løbende. Datoerne kommer på denne side. 

 

Reiki 2

Reiki 2 uddannelsen er for dig som tidligere har taget Reiki 1 uddannelsen eller på anden måde har lært om reiki, og derved har fået åbnet din Reiki-kanal.

Du vil på de to dage, hvor Reiki 2 uddannelsen finder sted, endnu en gang få forhøjet dine energetiske svingninger, både på det fysiske og det psykiske plan. Du vil få flere redskaber til at heale dig selv og andre med. Vi vil bl.a. gå i dybden med to Reiki symboler, og fokusere på hvordan du kan heale med dem hver især. 

Reiki 2 kurset afholdes den 16. august kl. 15-20 og den 17. august kl. 10-15 – 2 pladser tilbage! 

Reiki healing kursus

Hvor vi på Reiki 1 lærer at arbejde med healing på det fysiske plan, udvider vi nu på Reiki 2 vores evner til også at kunne heale på det psykiske plan. Det betyder også, at du efter indvielsen til Reiki 2 kan opleve, at dine intuitive evner vil blive endnu mere skærpet. 

Derudover vil du også lære at arbejde med fjernhealing, så du fremover kan give dig selv og andre fjernhealing til specifikke situationer.

Vi vil også gå mere i dybden med healing af børn, planter og dyr og med chakraernes opbygning, auraens forskellige lag samt arbejdet med det 3. øje, pandechakraet. 
Det er ikke et krav at du har taget Reiki 1 ved mig for at kunne deltage. 

Datoer for Reiki uddannelsen

Ved tilmelding af kurset betales beløbet til mobilepay: 837696. Er du selvstændig sender jeg dig gerne en faktura i stedet for.
Der vil blive serveret snacks, the og kaffe. 

Modul

Reiki 1 – 3 pladser tilbage

Reiki 2 – 2 pladser tilbage

Reiki 3: 

Dato

29.-30. August 2024

16.-17. August 2024

30. Maj-1. Juni 2025

 

Tid

Kl. 15-19.30 begge dage

1. dag: 15-20 – 2. dag: 10-15

1. dag: 15-20 – 2. & 3. dag: 10-15

Pris

3000 kr. 

3300 kr. 

6500 kr. 


Som en del af hvert kursus har du mulighed for at tilkøbe en 1:1 healing session på en times varighed til en særpris på 500 kr. (Normalpris 900 kr.) 

Du tilmelder dig ved at sende en sms. Har du nogen spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive på 28742184.  Aflysningsfristen er 14 dage inden kurset starter. 

Reiki uddannelsen kan sagtens afholdes både i erhverv og privat for dig og din familie, veninde-, mødregruppe eller lignende. Skriv endelig hvis det har interesse. 

Det siger andre om Reiki Healing

Reiki Healing

Den universale livsenergi hjælper kroppen med at forstærke den selvhelende kraft som vi besidder…

Clairvoyance

I en clairvoyance session hos mig vil du få indsigt omkring hvad der fylder hos dig nu og her…

Intuitions workshop

Kunne du tænke dig at træne dine intuitive evner? Kunne du tænke dig at stole mere på dine…