Clairvoyance

I en clairvoyance session hos mig vil du få indsigt omkring hvad der fylder hos dig nu og her. Udover at få et øjebliks billede af dit liv, vil jeg også stille ind på din fremtid. Til slut i sessionen vil du få mulighed for at stille spørgsmål til aktuelle og specifikke områder, som du har behov for vejledning og hjælp til. clairvoyance københavn
Alle slags problemstillinger kan tages op – lige fra kærlighed, job, økonomi til din psyke og helbred.

Under en clairvoyance giver jeg dig ikke mere information, end hvad jeg føler, du er klar til at høre. Du kan derfor snildt have tillid til at der kun kommer det ned til dig, som du har brug for at vide nu og her.

Jeg arbejder også med afdødekontakt, hvorfor du via mig har mulighed for at komme i kontakt med en afdød, såfremt den afdøde også ønsker det

En clairvoyance session skal på ingen måde ses som en regelbog, men nærmere som vejledning og guidance. Du tager det med fra sessionen, som resonerer i dig, og som du føler, du kan bruge i dit videre liv.

Sessionen foregår i Soul Fitness på Skindergade 26, 1. – 1159 København K
clairvoyance københavn

Online Clarivoyance

En online clairvoyance foregår over Teams. Sessionen foregår på præcis samme måde, som hvis vi sad i samme rum.Jeg starter sessionen med at stille ind på dig clairvoyant og din energi. Herefter mærker jeg, hvad du står i nu og her i, hvilke muligheder og potentialer der ligger til dig, samt hvilke udfordringer du står i. Der er mulighed for at jeg både kommer ind på din fortid, nutid og fremtid. Du vil under sessionen modtage råd, vejledning og redskaber som kan støtte dig i den mest positive retning i livet.

Priser ved fysisk fremmøde samt online

30 min.: 850 kr.
60 min.: 1400 kr.

1600 kr. for en kombination af reiki healing og clairvoyance af 75 min. varighed.

1800 kr. for reiki healing, clairvoyance samt din egen unikke roll-on af økologiske æteriske olier som jeg laver til dig. Varighed: 90 min. 

Det siger andre om Clairvoyance

Clairvoyance

I en clairvoyance session hos mig vil du få indsigt omkring hvad der fylder hos dig nu og her…

Gruppeforløb

I mit spirituelle netværk bliver du en del af et fællesskab med ligesindede som også er nysgerrig på spiritualitet…

Reiki Healing

Den universale livsenergi hjælper kroppen med at forstærke den selvhelende kraft som vi besidder…